У Києві двоє чоловіків постраждали від неадеквату з ножем, що розгулює по вулицях міста. Інцидент стався на бульварі Вацлава Гавела. Там на двох чоловіків напав невідомий з ножем.

Як виявилося, інцидент стався 9 червня ввечері через словесний конфлікт. Про це повідомила Патрульна поліція у власному Телеграм-каналі.

Нацполиция розповіла про напад з ножем Фото: скріншот

Після того, як патрульні прибули до місця інциденту, вони побачили двох чоловіків з ножовими пораненнями спини, щоки і ноги. Їм знадобилася медична допомога. До того, як постраждалих відвезли в лікарню вони розповіли поліцейським, хто напав на них і завдав поранення.

Невідомий порізав двох чоловіків в Києві Фото: скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Поліцейські обстежили прилеглі мікрорайони і знайшли чоловіка, який підходив під опис постраждалих. Він не приховував, що наніс тілесні ушкодження двом людям і пояснив свої дії словесною перепалкою.

Під час огляду особистих речей поліцейські виявили в кишені у підозрюваного ніж, на якому були сліди крові. Поліцейські затримали цього чоловіка і передали слідчим для з'ясування подальших обставин.

Варто відзначити, що під Львовм на дорозі виявили тіло чоловіка. Як з'ясувалося, він потрапив під машину, а водій зник з місця події. Поліція взялася розслідувати цей інцидент. За первинною інформацією чоловікові було близько 55 років і він отримав численні травми, від яких помер на місці події.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві чоловік кавказької національності кидався на людей з ножем.

Знай повідомляв, що на киян невідомий напав з ножем в метрополітені.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині вантажівка збила чоловіка на смерть.