У Києві, на Борщагівці, невідомий чоловік кавказької національності відібрав у перехожого мобільний телефон, погрожуючи ножем. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, до правоохоронців звернувся потерпілий, який зі знайомою прогулювався вулицею Зодчих. Він розповів, що до них підбіг невідомий чоловік та відібрав телефон, розмахуючи перед ними ножем. На місце події прибули патрульні поліцейські, які розпитали постраждалого, як виглядав нападник. За описом швидко знайшли зловмисника – він переховувався у підвалі одного із будинків на цій же вулиці.

У затриманого виявили вкрадений телефон, а згодом у траві перед будинком було знайдено і ніж, яким він погрожував перехожим.

Зловмисника забрали до поліцейського відділку.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Шаурму закрили, крутиться, як може», «Ні, не в закритті шаурми причина, психо-неврологічні диспансери закривають… Пацієнти виходять на свободу, геть очі які скажені, такі побачиш, і без ножа все віддасиш... Бідні люди, таке в темряві побачити», - коментують подію кияни.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.