У мережі з'явилася нова історія про Подільсько-Воскресенському недобудованому мосту, який Віталій Кличко обіцяв відкрити вже до Нового року але цю обіцянку підняли на сміх усі експерти.

Таким чином, повідомляється, що дана новина з'явилася в Telegram-каналі "Золоті ворота. Інсайди КМДА". Для тих хто в столиці не так давно, варто уточнити, що кияни милуються цим мостом вже 27 років.

І примітно, що, незважаючи на відсутність робіт, за весь час на міст було витрачено понад шість мільярдів, і потрібно, щоб його добудувати, ще стільки ж.

Коли буде добудований міст на Воскресенку, фото: скріншот

"Вся справа в тому, що цей міст – справжня корупційна яма, на якій миють гроші більшість українських чиновників. Екс-президент України, Петро Порошенко, під час своєї каденції також закупив металоконструкції для мосту на суму приблизно в 160 мільйонів" - пишуть у Telegram-каналі "Золоті ворота. Інсайди КМДА"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також автори уточнюють, що всі оборудки будуть проходити через російського постачальника. Але, найбільше відмили Столар і Комарницький, через свої фірми. "Кожен міліметр цього мосту платиновий" - пишуть у «Золоті ворота».

Будівництво йде за планом, який складений ще у 1993 році. Місто за цей час сильно змінився. З'явилися нові райони, нові станції метро, дороги, сквери, але, план мосту залишився все той же. А все тому, що його ніколи не добудують.

Нагадаємо, раніше ринок на Троєщині знесуть? У Кличка приголомшили планами

Як повідомляв портал "Знай" Садовий оприлюднив декларацію про доходи.

Також "Знай" писав, що Гройсман заявив свої права на Київ.