У мережі розповіли про те, що киянам, вік яких 60+, заборонять виходити на вулицю.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 8 червня, міністр охорони здоров'я Максим Степанов провів черговий брифінг, на якому розповів про те, що вже починаючи з середи, 10 червня, Україна почне переходити на другий етап пом'якшення карантинних заходів.

Але, у зв'язку з тим, що українська столиця не готова до цього, як і інші сім регіонів з-за ряду показників, пенсіонерам, вік яких перевищує 60 років, краще залишатися вдома, принаймні до тих пір, поки це не буде дозволяти епідеміологічна ситуація.

Питання відновлення обмежень на період карантину для людей у віці 60+ в Києві належать до компетенції Київської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, нагадав глава Моз.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що станом на 9 червня, в Україні було зареєстровано вже 27,856 випадків, з яких 394 тільки за останню добу.

Видужала вже 12,412 людина, 217 з яких тільки за останню добу. Повідомляється, що ситуація трохи ускладнилася, і це може призвести до ще одного спалаху хвороби, тому фахівці рекомендують дотримуватися правил безпеки.

Нагадаємо, кияни вирвалися з карантину на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Моз анонсували відкриття баз відпочинку.

Також портал Знай.иа писав, що 10 регіонів України не готові до ослаблення карантинних заходів із-за того, що не відповідають критеріям.