В мережі почали говорити про ремонт мосту в Києві. Місцеві стурбовані її станом, однак, влада знову немає до цього справи.

Таким чином, повідомляється, що користувачі соціальних мереж вкрай неоднозначно відреагували на те, як влада відремонтувала міст, який знаходиться над проспектом Перемоги, поблизу метро Берестейська.

У мережі навіть з'явилося відео після так званого «ремонту». Його опублікували на сторінці ДТП.Київ в одній із соціальних мереж.

Устали? Возможно вам помогут скобы Именно так решили столичные инженеры и отремонтировали уставший мост металическими скобами (спасибо, что не изолента). Осталось только пофантазировать во сколько тысяч гривен этот ремонт обошелся городу.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 8 juni 2020

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Втомилися? Можливо вам допоможуть скоби. Саме так вирішили столичні інженери і відремонтували втомлений міст металевими скобами (спасибі, що не ізолента). Залишилося тільки пофантазувати, у скільки тисяч гривень цей ремонт обійшовся місту", - йдеться у підписі до ролика.

Міст розташовується над проспектом Перемоги, зовсім поруч зі станицею метро Берестейська.

Люди в коментарях сильно стурбовані такий безлад, і почали жартувати, що влада сильно витратилася, коли взяла металеві скоби, і пластикові обійшлися б набагато дешевше.

Коментарі під постом, фото: скріншот

Поки що невідомо, що будуть робити з цією конструкцією далі. Будуть проводити повну реконструкцію, або залишать все як є, поки ситуація не схаменеться.

Нагадаємо, Елітна нерухомість і поїздка в Оман за рахунок дружини — Зеленський оприлюднив податкову декларацію.

Як повідомляв портал Знай.ua Богдан виявився "олігархом" – стан екс-голови Офісу президента вразять навіть Коломойського.

Також Знай.иа писав, що Герус консультується з юристами, як не вказувати борги в декларації – листування.