Стало відомо про те, що колектори до кінця року планують розібратися з українцями, у яких є заборгованість за воду.

Таким чином, повідомляється, що Київводоканал віддав прострочені борги з понад 30 тисяч квартир на відкуп професіоналам. Вони не отримали добро від столичної влади на підвищення тарифу на воду, тому, на підприємстві знайшли інший спосіб того, як можна поповнити свій бюджет. Про це пише інформаційний портал UBR.ua.

У Київводоканалі знайшли спосіб боротьби з боржниками, фото: скріншот з відео

Гроші дістануться колекторам з кишень тих, хто не платив в строк на воду. Комунальники давно махнули рукою на них. При цьому, повідомляється, що у деяких накопичилося вже кілька сотень тисяч гривень боргу, а загальна заборгованість перевищила 500 мільйонів гривень. При цьому, у водоканалі відзначили, що пенсіонери є найбільш організованими платникам.

У сумі всіх комунальних платежів приблизно 2,5 тис. грн на місяць в опалювальний сезон щомісячна оплата Київводоканалу становить близько 150 грн, і, щоб її накопичити, треба було сильно "постаратися". Домовитися з таким по-хорошому вже не сподіваються.

В кінці травня Київводоканал підписав договір з однією компанією, яка цим займається. Колектори займуться 30 тисячами боржниками. Завдання колекторів – в першу чергу дзвонити і домовлятися про терміни погашення заборгованості, і вже якщо боржник показує гонор, включають інші види мотивації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, українці обурюються через "курник" на Майдані: нічого святого, - "лише б урвати".

Як повідомляв Знай.іа, забудовник, кинувши інвесторів ЖК Міністерський, заробляє в РФ на мультфільмах, - ЗМІ.

Також Знай.іа писав, космічну вартість Шулявській розв'язки перевірить Кабмін: "Гроші можуть бути викрадені або піти на заставу".