Стало відомо про те, що у Києві зник чоловік. Мати використовує всі сили для того, щоб його знайти.

Таким чином, повідомляється, що Володий Андрій Олександрович, який 1977 року народження, ще в четвер, 4 червня пропав. Він так і не повернувся додому з Києва.

Увага! #Розшук! Прошу допомогти знайти сина Володій Андрій Олександрович, 1977 року народження. 04.06.2020 не...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 8 juni 2020

Останнє повідомлення від нього було отримано приблизно в 21:00. Він написав, що знаходиться на трасі біля Видубичів, і зовсім скоро буде відправлятися додому, в бік міста Сміла. Про це пише портал «Київ Оперативний».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Але, додому він так і не приїхав в той день. При собі в нього були документи: паспорт, посвідчення УБД, а також трудова книжка.

Близькі просять, якщо вам що-небудь відомо про те, де знаходиться чоловік на фотографії, або ви його бачили, зателефонувати в поліцію на номер 102, або ж за номером телефону 096-304-90-19.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Дніпрі і області вже кілька днів розшукують 81-річну жінку. Про особливі прикмети зниклої старенької повідомляє видання "Інформатор".

Повідомляється, що 81-річну Турченко Марія Миколаївна вийшла з будинку 31 травня і з тих пір так і не повернулася. Зникла проживає в селі Маївка Дніпровського району Дніпропетровської області. Рідні та близькі жінки не знають, куди вона поїхала і де знаходиться на даний момент, тому звернулися за допомогою в поліцію.

Нагадаємо, що під Дніпром розшукують нахабного шахрая, який обчищав беззахисних людей похилого віку.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі розшукують 16-річного хлопчика.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі дівчинка випала з вікна, злякавшись злодіїв.