У мережі розповіли про те, що в Києві шукають дитини, який пропав більше чотирьох місяців тому. Ніхто не знає де вона.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в Деснянському районі столиці. Зниклої дівчинці всього шістнадцять років. Звуть її Боднар Ліберті Анатоліївна.

У Києві майже півроку шукають дитину, фото: Київ Оперативний

Вона покинула Центр соціально-психологічної реабілітації ще в січні поточного року. І з тих пір її ніхто не бачив. Про це повідомляє «Київ Оперативний».

Зростання зниклої дитини становить приблизно 165 сантиметрів, волосся у неї світло-русяве. Вона середньої статури і одягнений у темну куртку, світло-блакитні джинси і чорні черевики.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Де вона зараз і з ким – нікому невідомо, вона ніяк не виходила на зв'язок, і її ніхто не бачив.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві вже другий день шукають безвісти зниклого школяра, який пішов з дому і не повернувся.

Про це повідомляє інформаційний портал socportal.

Так, у Києві шукають безвісти зниклого Микитенко Дмитра Олександровича 2007 року народження. Відомо, що школяр пішов з дому в суботу, 6 червня і так і не повернувся. Зараз про його місцезнаходження нічого не відомо. Телефон неповнолітнього відключений.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі та області вже кілька днів розшукують 81-річну жінку.

Як повідомляв портал Знай.іа в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області без вісті пропав 14-річний хлопчик азербайджанської національності.

Також Знай.іа писав, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.