У неділю, 7 червня, вся Україна втратила відомого київського волонтера і бійця АТО Віталія Панича, який мужньо відстоював незалежність нашої країни. Сумну новину повідомила волонтер Анна Майборода на своїй сторінці в Facebook.

В Києві загинув волонтер Віталій Панич / фото: Facebook

Як раніше писала Анна Майборода, днями Панич опинився в лікарні з важкими діагнозами – ниркова та серцева недостатність, пневмонія. Його життя буквально висіло на волосині, а лікарі усіма зусиллями намагалися допомогти врятувати життя вірного українського бійця. Безліч українців переводили гроші, щоб Віталій зміг вижити, проте врятувати його так і не вдалося.

В Києві загинув волонтер Віталій Панич / фото: Facebook

Як зазначив волонтер Юрій Касьянов, він не часто перетинався з Віталієм Паничем, проте знав, що він завжди стоїть поруч і робить потрібно справа, воює за загальну перемогу і рятує чиєсь життя. Він попросив усіх небайдужих допомогти сім'ї загиблого фінансово.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Реквізити:

Панич Наталія Вікторівна

4149629394953640

В Києві загинув волонтер Віталій Панич / фото: Facebook

Грустное. Умер Виталий Панич (Віталій Панич). Мы с ним редко пересекались. Я просто знал, что вот он - есть, стоит рядом...

Geplaatst door Юрий Касьянов op Maandag 8 juni 2020

Нагадаємо, раніше на Франківщині раптово помер учасник АТО.

Як повідомляв портал Знай.иа в Києві чоловік загинув під завалами заводу "Арсенал".

Також Знай.иа писав, що в Міноборони оприлюднили історії життя українських героїв, полеглих у травні 2020.