У мережі розповіли про неприємний інцидент, який стався з десятирічною дівчинкою в столиці. Її засипало горою піску. Про це повідомили в Telegram-каналі «Київ Зараз».

Таким чином, повідомляється, що 10-річна дівчинка провалилася під пісок на Оболонській набережній, яка знаходиться в одному із спальних районів міста Києва.

У Києві дівчинка пішла під пісок, фото: Київ Зараз

На ролику, дівчина розповідає, що нічого не віщувало біди, так як, це звична справа, що діти граються в піску. Але, як виявилося, може статися й таке.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Місцеві незадоволені, що пісок залишили в такому стані, адже його потрібно було відразу розподілити.

Спочатку діти грали, рили траншею і тут, раптом жителі почули крик - дитина пішов під пісок з головою, і її не було видно. Троє чоловіків, які знаходилися поруч, почали рити його, щоб дістати швидко дитини, поки він не задихнувся.

У цілому, дівчинка провела під піском хвилини 2, як повідомляють очевидці. Вижила, і більш менш все добре. У неї болить спина, але кажуть, що ніяких сильних пошкоджень бути не повинно.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі пенсіонерка оголосила війну з любителями неправильної парковки.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві поліцейські зловили порушника на Lamborghini.

Також Знай.иа" писав, що в мережі показали відео масштабної аварії.