У Києві правоохоронці зупинили вкрай елітний та один з найдорожчих в світі автомобілів Lamborghini Aventador SVJ Roadster, водій якого нібито порушив правила дорожнього руху.

Читайте Знай у Google News!

Відповідні кадри оприлюднили в мережі свідки даного інциденту на Instagram-сторінці "Vehicles.exclusive".

Як відзначається, один з найдорожчих гіперкарів в світі Lamborghini Aventador SVJ Roadster, ціна якого становить близько 650 тисяч євро, був зупинений патрульними в центрі столиці на бульварі Дружби народів.

Фото з допису

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Судячи з фото, водій автомобіля, їхав по смузі руху громадського транспорту, через що і нарвався на столичних копів. В соцмережі запевняють, що патрульні були спантеличені в процесі спілкування з водієм, який, ймовірно, іноземець, адже номерні знаки на авто були не українські, а чеські. Наразі невідомо, чим закінчилося таке "затримання".

Lamborghini Aventador SVJ Roadster, фото: Getty Images

До слова, Lamborghini Aventador SVJ Roadster - це рідкісний гість для українських доріг. Випуск моделі обмежений кількістю 800 одиниць, а вартість кожної з них стартує від 387 тисяч євро в базовій комплектації. В машині встановлений V12 двигун потужністю 770 кінських сил, здатний розігнатися до ста кілометрів за 2,9 секунди. Максимальна швидкість машини перевищує 350 км/ч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Запоріжжі п'яний водій намагався припаркувати машину в під'їзді.

Знай писав, що під Львовом сталося серйозне ДТП, є загиблі.

Нещодавно Знай передавав, на відео потрапила масштабна аварія на дорозі у США.