У мережі розповіли про те, що київського мера Віталія Кличка застукали в компанії невідомих дівчат.

Таким чином, повідомляється, що столичний голова вирішив порушити одне з правил карантину, і з'явився у відомому ресторані без маски. Назріває черговий гучний скандал.

Раніше, у своїх зверненнях Віталій Кличко сам кричав про те, що категорично заборонено порушувати правила карантинних заходів, так як це може бути небезпечно, і призведе до другої спалаху коронавіруса.

Кличко

Geplaatst door Саша Юрченко op Zaterdag 6 juni 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він закликав носити в громадських місцях маски, а також дотримуватися соціальної дистанції, щоб не наражати на небезпеку не тільки себе, але і інших.

Проте, сам цим правилам, вочевидь, міський голова вирішив не слідувати. Днями, він заявився в один дуже відомий київський ресторан без маски.

Мова йде про Avalon в центрі міста. І більше того, він вирішив почати фліртувати з дівчатами, які сиділи поруч, за сусіднім столиком. Ролик звідти з'явився в одному з Telegram-каналів.

А зняте відео було, швидше за все, одна з дівчат, яка святкувала день народження у даному закладі.

Поки що, Віталій Кличко ніяк не прокоментував цей інцидент, всі чекають від нього пояснень, чому йому можна порушувати ізоляцію, а іншим ні.

Нагадаємо, раніше Філатов прокоментував бійню в Броварах.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Садової опублікував декларацію про доходи.

Також Знай.иа" писав, що Гройсман заявив свої права на Київ.