В Київській області хлопець заліз на выскоковольтну вишку намагаючись привернути увагу дівчини. Про це розповіли в прес-службі обласної поліції.

Повідомляється, що в поліцію надійшов виклик про те, що в місті Миронівка невідомий заліз на високовольтну вишку, яка перебувала під напругою в 35 тисяч вольт. На місце події відразу ж прибули співробітники поліції і медики.

По прибуттю поліцейські встановили, що 25-річний місцевий житель у стані алкогольного сп'яніння, посварився з дівчиною. В результаті він вирішив привернути її увагу дуже незвичайним способом — влізти на вишку під напругою.

"Чоловік не реагував на вмовляння правоохоронців і громадян спуститися вниз, продовжував підніматися вище у відповідь погрожував самогубством." - сказано в повідомленні поліції.

Після цього правоохоронці прийняли рішення відключити вишку і провести переговори з відчайдушним чоловіком.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Після довгих переговорів правопорушник все ж спустився" - додали поліцейські.

Через необдуманий вчинок закоханого чоловіка, частина міста була відключена від подачі електрики близько години.

За ці дії в стані алкогольного сп'яніння, правоохоронці склали адміністративний протокол стосовно чоловіка за ч .1 ст. 178 КК України.

Чоловік виліз на високовольтну вишку, фото: Поліція Київської області

Нагадаємо, раніше в Дніпрі зловили банду в погонах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" молодого львів'янина жорстко побили п'ять чоловіків.

Також "Знай.uа" писав, що у Тернополі чоловік облив дружину окропом.