У Києві під час мітингу проти міністра Внутрішніх справ Арсена Авакова один з протестувальників спробував вчинити акт самоспалення. Про це розповіли в телеграм-каналі «Київ Сьогодні».

«Чоловік з Каховки хотів спалити себе, але йому перешкодили. Каже, що його позбавили житла», - пишуть автори повідомлення і публікують відповідні фотознімки.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Фото: Країна
Фото: Країна

Наголошується, що житель Каховки приїхав у Київ на мітинг і спробував підпалити себе з-за проблем з житлом. За його словами, його виселили з його власного будинку. Однак присутні на мітингу вчинити самоспалення йому не дали – замість цього його заспокоїли і відвели в сторону від натовпу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В якому душевному стані зараз перебуває ця людина, нічого не повідомляється.

Як відомо, сьогодні у Києві натовпу розлючених українців штурмують Раду, вимагають відставки міністра - "Провалили всі!"

Нагадаємо, до Кабміну в Києві з'їжджаються розлючені водії, копи напоготові - "Про нас забув - нагадаємо".

Як повідомляв Знай.иа, документи українців перевірять за допомогою смартфона - "корочки" можна залишити вдома.

Знай.иа писав, евробляхеры здивовані новиною про "20 % від Саакашвілі": зміни можуть відбутися вже в червні.