У Києві почали забувати про карантинні обмеження. Принаймні, у столичній підземці, відзначають в телеграм-каналі PavlovskyNews.

Зокрема, соціальна дистанція між пасажирами не дотримується, люди збиваються в тісні натовпи, а температурний скринінг на вході проводять далеко не завжди і не скрізь.

З послабленням карантину в столиці городяни стали байдужіше і ігнорують вимоги безпеки на кожному кроці. Однак співробітники метрополітену від них не відстають – не контролюють пасажиропотік, а про заміри температури тіла пасажирів взагалі найчастіше просто забувають.

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Така ситуація спостерігається, зокрема, на пересадочних станціях "Театральна" і "Золоті Ворота", а також на "Лук'янівській", повідомили в телеграм-каналі, підтверджуючи це повідомлення відповідними кадрами.

На опублікованих кадрах – тісні черги перед касами, перевантажені ескалатори та відсутність температурного скринінгу.

"Прощай скринінг, привіт натовпи... В багатьох місцях охорона перестала робити скринінг", - зазначають автори листа.

Нагадаємо, Європа змінить правила авіаперельотів після ослаблення карантину, як потрапити за кордон. Після відновлення авіасполучення для пасажирів зміняться правила.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Папа Римський Франциск закликає всіх молитися разом, щоб подолати наслідки пандемії.

Також Знай.uа" антисептики, маски і вимірювання температури — у Моз пояснили, як буде працювати громадський транспорт. Нові правила роботи громадського транспорту Києва.