У Києві безвісти зникла молода жінка. Родичі і правоохоронці збиваються з ніг у пошуках зниклої, повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

За попередньою інформацією, Циба Інна Миколаївна, 1985 року народження – мешканка столиці. Вона вийшла з дому 2 червня і вирушила в невідомому напрямку. Досі нічого про її можливе місце знаходження не відомо, на зв'язок вона не виходить.

Прикмети зниклої жінки – невисокого зросту, чорнява (волосся в'ється), кароока. Середньої статури. На момент виходу з дому була одягнена в чорну шкіряну куртку, такого ж кольору джинсові штани. При собі мала чорний рюкзак.

Всіх, хто що-небудь знає про те, де може перебувати Інна Циба або бачив схожу на неї жінку, просять зателефонувати правоохоронцям на гарячу лінію поліції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Вона лікар?», - уточнюють кияни.

«Я не розумію одного: куди постійно пропадають люди? Куди вони діваються?», «Дізнатися б, куди вони ходять. Я б теж сходив, цікаво», «Куди діваються… вештаються без справ, сім'ї, роботи і в історії потрапляють», «У більшості випадків самі повертаються додому», - коментують користувачі мережі.

Нагадаємо, раніше у Харкові з лікарні втік хлопчик з порушенням психіки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві безслідно зникла 11-річна дівчинка.

Також Знай.uа" повідомляв, що зникла під Запоріжжям дівчинка вийшла на зв'язок з батьками.