У Києві розшукують 11-річну дівчинку, яка пішла гуляти і не повернулася додому. Про це повідомляє спільнота «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook, посилаючись на дані «Служби розшуку дітей» у столиці.

Наголошується, що дівчинку звати Гуля Ірина Олександрівна, 2009 року народження.

«Можливо хтось бачив її сьогодні. Остання геолокація - станція метро Чернігівська, місто Київ», - пишуть в повідомленні.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Гуля Ірина Олександрівна

За попередніми даними, дівчинка на момент зникнення була одягнена у темно-синю куртку, джинси, кросівки чорного кольору з яскравими вставками.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Прохання повідомити будь-яку інформацію в правоохоронні органи», - пишуть у співтоваристві, додаючи, що розшуком дитини також займається її батько.

«102 – вічно зайнята лінія, на яку неможливо додзвонитися, для зниклих дітей дають окремий номер телефону», - скаржаться в коментарях небайдужі кияни.

Нагадаємо, в Дніпрі розшукується чоловік, який поїхав на заробітки, та так і не повернувся.

Як повідомляв портал Знай.uа в Дніпрі пропала 43-річна жінка.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі через три місяці пошуків знайшли зниклого хлопця.

Крім того, у Львові зникли неповнолітні брати, мама благає про допомогу - особливі прикмети і фото.