У Києві сьогодні, 4 червня, проходять масові акції протесту під Кабінетом міністрів. Щоб не допустити можливих провокацій чи силових зіткнень, під урядову будівлю стягнули сили Національної гвардії і поліцейські патрулі. Про це повідомили у столичній поліції.

Наголошується, що акція протесту власників автомобілів на іноземній реєстрації була анонсована і узгоджена з міською владою заздалегідь. Тим не менш, у зв'язку з великим скупченням людей, налаштовані досить агресивно, під Кабінет міністрів також приїхали кінологи зі службовими собаками, а також вибухотехніки. Прибули також співробітники поліції діалогу.

Також відомо, що учасники протестів мають намір залучити до акції власний транспорт, внаслідок чого дорога під Кабінетом міністрів може бути перекрита.

У зв'язку з цим правоохоронці просять водіїв заздалегідь обміркувати свій маршрут і по можливості уникати центральних вулиць столиці.

Крім мітингу "АвтоЕвроСилы", сьогодні також прогнозують акцію на підтримку відставки глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, до Кабміну в Києві з'їжджаються розлючені водії, копи напоготові - "Про нас забув - нагадаємо".

Як повідомляв Знай.uа, документи українців перевірять за допомогою смартфона - "корочки" можна залишити вдома.

Знай.uа писав, евробляхеры здивовані новиною про "20 % від Саакашвілі": зміни можуть відбутися вже в червні.