Масове побоїще в Печерському районі столиці вже встигли назвати "Бровари-2". У масовій бійці брали участь близько 20 осіб, а серед затриманих виявився громадянин Російської Федерації.

Читайте Знай у Google News!

Про це повідомляє інформаційний портал "OBOZREVATEL".

Так, стало відомо, що масова бійка біля ресторану “Марокана" на бульварі Лесі Українки стала з'ясуванням стосунків в "певних бізнес-питаннях".

"По суті, це була "стрілка" з участю двох груп. Однак дуже швидко розмова перейшла в силову "стадію" і почалася бійка", – розповіло джерело"OBOZREVATEL".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Масова бійка, скріншот Київ Оперативний

На місце події поліцію викликали місцеві жителі, які помітили масову бійку. Прибулі на місце НП поліцейські з'ясували, що стрілянина велася з BMW X5 з донецькими номерами. Більшості учасників бійки вдалося втекти до приїзду правоохоронців.

Фото OBOZREVATEL

Правоохоронці знайшли в дверцятах автомобіля відстріляну гільзу, а в багажнику – гладкоствольну рушницю "Armsan". Як з'ясувалося, вона належить 24-річному хлопцю, якому в результаті бійки знадобилася медична допомога. За попередньою інформацією, саме цей хлопець зробив кілька пострілів у повітря з травматичного пістолета.

Фото OBOZREVATEL

В результаті цього правоохоронці затримали 28-річного українця і 24-річного громадянина Росії. Їх достаивали в районне управління поліції. Зараз поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 296 ч. 4 (хуліганство) КК України, санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що титушки в Броварах залякують водіїв маршруток.

Також Знай.ua пишучи, що до стрілянини в Броварах може бути причетний народний депутат.

Нещодавно Знай.ua передавав, що в мережі висміяли перестрілку в Броварах.