У Броварах тітушки залякують водіїв маршруток на Київ. Про це розповіли у виданні "Bigmir" посилаючись на повідомлення місцевої мешканки Марії Мельниченко в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що тітушки з початку тижня залякують водіїв маршруток, які займаються перевезеннями людей з Броварів до Києва.

"Тітушки другий день залякують водіїв, щоб не брали пасажирів на Київ, а тільки приватник на маршрутці, заради якого це **** трудиться. Де наші “доблесні“ правоохоронні органи, військкомат?" - написала Марія Мельниченко.

Вона також опублікувала кілька фото, на яких можна помітити, як кілька молодих людей спортивної статури стоять неподалік від маршрутки.

Geplaatst door Мария Мельниченко op Dinsdag 26 mei 2020

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ще один місцевий житель Роман Улітько також поділився своїми враженнями від зустрічі з броварскими тітушками в соцмережі Facebook.

Він розповів, що вранці зробив кілька фотографій. Один з натовпу тітушок це помітив і підійшов до чоловіка з проханням видалити фото і погрозами дати йому за це "ляпас". Після цього він заявив, що автобуси "виграли тендер", а водії автівок їм заважають.

"Це якісь "нацдружини" в лайт-версії, або природа за час карантину на стільки відновилася, що масово клониувалися братки з 90-х?" - написав Роман Улітька.

Повідомлення Романа Улітько в соцмережі Facebook: Rambler

Нагадаємо, раніше в київському ресторані на відвідувачів впали келихи з алкоголем.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Одесі два попа побилися посеред церкви.

Також "Знай.uа" повідомляв, що у Харкові малолітні тітушки показали, як билися в 90-х.