Мер Віталій Кличко привітав киян з днем міста. Мер показав відео, яке будо знято у різних куточках міста, у ньому зображені найкращі сторони Києва, проте він забув і про його недоліки.

Відповідне відео з'явилося на фейсбук-сторінці "Кличко - мер".

Так, 31 травня столиця України відзначала свій День народження, тому мер Києва вирішив привітати всіх із цим святом. Цьогоріч через карантин, масових гулянь у Києві не було, тож привітання було у відеоформаті.

Віталій Кличко, скріншот: Facebook
Віталій Кличко, скріншот: Facebook


"Друзі, щиро вітаю вас з Днем Києва і пропоную переглянути це відео! Це відео про любов. Любов кожного киянина до свого рідного міста. Адже кожного з нас з Києвом пов’язує щось своє, особливе", - так підписав Кличко привітальне відео.

Проте не всім киянам сподобалося таке привітання, деякі вказали меру на велику кількість недоліків, які все ж є у місті, проте жодного з них у відео не показали.

Скріншот


"Чомусь у ролику немає жодного лісу новобудов, які виросли за останні п'ять років, чи якоїсь ефектної башти посеред хрущівок Печерська", - обурилися кияни.

Також кияни обурилися, що відео не відповідає реальній картині міста. У відео не показали купи сміття та зграї бездомних тварин. Та вказали Кличку, що досить знімати такі ідеалізовані відео, а вже час братися до роботи.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Скріншот


"Яке гарне відео! Як добре, що в ньому немає сміття та бездомних тварин... бо кожного дня бачиш іншу сумну картину. Кличко час діяти та змінювати, а не лише ролики знімати", - пишуть жителі Києва.

Скріншот


" Якщо ви його любите, то не руйнуйте його, будь ласка. Київ брудний, хаотично забудовується, на кожній станції метро стихійні ринки і МАФи. Треба любити і щось робити, щоб місто було гарним", - зазначають кияни.

Скріншот

В кінці ролика Віталій Кличко за допомогою відеочату вчить словам пісні відомого актора і колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера.


"Наше голлівудське лобі кріпне, так? Цікаво, скільки Віталій заплатив Шварцу з бюджету Києва, кінчений у*бан", - пишуть кияни.


Також кияни поцікавилися ціною за цей ролик, адже на ці кошти можна було б зробити щось корисне для міста.

Друзі, щиро вітаю вас з Днем Києва і пропоную переглянути це відео! Це відео про любов. Любов кожного киянина до свого рідного міста. Адже кожного з нас з Києвом пов’язує щось своє, особливе. Київ – це місто, яке знають та люблять у всьому світі. Київ – це кожен з нас! Ми любимо тебе, Києве!

Geplaatst door Кличко - мер op Zondag 31 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, обіцяні Кличком розв'язки перетворилися на "довгобуди": експерти розповіли про "корумповані" пріоритети і шантажі заради ТЦ.

Як повідомляв Знай.uа "Притула виступає спойлером Кличка", - Лєсєв розкрив схему перевиборів мера Києва.

Знай.uа писав, бенкет під час чуми? Кличко влаштує свято і зізнається у коханні.