Сьогодні, у четвер, 28 травня у Києві очікується сильний дощ. Як передає Український гідрометцентр, то в місті може випасти 15-49 мм опадів. У зв'язку з погодними умовами оголошено штормове попередження,рівень небезпеки жовтий.

Як повідомили у КК "Київавтодор", наслідки негоди готові ліквідувати 72 одиниці спецтранспорту та спецзасобів,так само до боротьбі з підтопленнями готові мотопомпи, гідромонітори і насосні станції.

"На нас насувається активний циклон! Завтра, 28 травня, з півдня, з Туреччини, з Чорного моря, в Україну пересунеться циклон, якої викличе сильні дощі. Вони будуть супроводжуватись грозами і поривчастим, до сильного, північно-східним вітром", - написала на своїй сторінці у Фейсбук сноптик Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як сказала синоптик, то Київ 28 травня «повною мірою відчує смак циклону». В четвер в столиці пройдуть дощі, очікується сильний вітер і можливі грози. Температура повітря вночі становитиме +10+12 градусів, вдень +16+18 градусів.

У разі підтоплень городянам рекомендують звертатися в диспетчерську "Київавтодору" за телефоном 284-74-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода на 28 травня для всієї України – холодний турецький циклон наробить біди

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Це вже не смішно" погода в Україні на 28 травня пустить нас вплав

Також «Знай.ua» писав, що Такого травня і з доплатою не треба в Україні оголошено штормове попередження