У Києві сильний дощ змусив людей ховатися в будь-якому затишному місці. Деякі з тих, кого злива застала на вулиці без парасольки, підійшли до проблеми творчо, застосувавши для захисту підручні засоби. Відео одного такого лайф-хака опублікували в телеграм-каналі «Х**вий Київ».

опублікованих На відеокадрах, знятих на проспекті Правди, 41-а, троє людей йдуть по території, на якій ведеться будівництво станції метро. Замість парасольок вони разом сховалися під великим шматком поліпропіленової труби або брезенту, який служить їм укриттям від дощу. Вони намагаються йти в ногу, щоб було зручніше нести вантаж.

У автора ролика картина викликала асоціації з відомим жартівливим віршиком про трьох мудреців, які пустилися в плавання по морю в тазу.

«Три мужика в одному тазі пустилися по морю в грозу. Чесно кажучи, я спочатку подумав, що вони труною накрилися. А х*лі? Мокнути ж не хочеться. На Правди 41-а спостерігав за будівництвом метро», - написав автор незвичайного посту.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, потужна злива в Києві пустила людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен

Як повідомляв Знай.uа, лимон і часник в топі, а цибулю відпочиває - українцям показали цінники на час карантину.

Знай.uа писав, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавирусе, як уберегти себе.