Поліцейський з Київщини, який разом із колегою підозрюється у побитті та зґвалтуванні дівчини, нещодавно одружився. Про це повідомляється у сюжеті ТСН.

Зазначається, що після розголосу інциденту на особисту сторінку екс-поліцейського у соціальній мережі Facebook почали навідуватися розгнівані українці, які залишають принизливі коментарі під його фотографіями.

Особливу увагу хейтерів привернули знімки з весілля чоловіка – відповідно до інформації на його сторінці, він одружився трохи більше року тому.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чоловікові – 29 років. Він та його колега, 35-річний начальник сектору кримінальної поліції Кагарлицького ВП Обухівського відділу, підозрюються у зґвалтуванні, побитті та тортурах над дівчиною 1994 року народження.

Потерпіла попри залякування з боку зловмисників повідомила про інцидент лікарям та до правоохоронних органів, після чого чоловіків було затримано та звільнено з роботи. Їхній відділок поліції розформували, а самих гвалтівників відправили під арешт на два місяці без права внесення застави.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в Запоріжжі впіймали збоченця, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.иа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.