Кілерів, які вчора вчинили невдалий замах на іноземця у Києві, затримали. Про це розповів нардеп Ігор Мосійчук на своїй сторінці у «Телеграмі».

За його словами, жертва нападу – особа, яка також причетна до кримінального світу.

«По вчорашній стрілянині в Новопечерських Липках. Кілери працювали по громадянину Чорногорії Пітеру Радуй Зніце, який там мешкає і якого Нацполіція України небезпідставно підозрює у зв’язках з одним із наркокартелів Європи. Відповідно, він перебував в розробці ДСР Національної поліції», - розповів Мосійчук.

Він додав, що внаслідок замаху «Пітер Радуй Зніце отримав серйозні поранення», тому зараз «перебуває в лікарні у тяжкому стані».

Фото: сторінка Ігоря Мосійчука
Фото: сторінка Ігоря Мосійчука
Жертва нападу, Пітер Радуй Зніце

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Мосійчук також зазначив, що за його інформацією кілери, які намагалися, замітаючи сліди, спалити свій автомобіль марки Smart, на якому скоювали злочин, були оперативно затримані співробітниками Національної поліції.

Також відомо, що один із горе-злочинців отримав серйозні опіки голови під час невдалої спроби спалити свій транспортний засіб.

Нагадаємо, в елітному житловому комплексі Києва молодики-бандити підпалили себе самі — убога версія GTA.

Також Знай.uа повідомляв, що в Києві горіла Олександрівська лікарня, підозрюють підпал.

Нещодавно Знай.uа передавав, що в лікарні "Феофанія" попрощалися з застреленим нардепом Давиденко.