У Києві 26 травня погода не порадує жителів міста. Дощі литимуть весь день, а ввечері лише посиляться. Синоптики знову здивували осіннім прогнозом. Вони також розповіли про істотне зниження температури, пише Вгороде.

На сайті Укргідрометцентру йдеться, що Київ і деякі інші регіони країни опиняться у владі дощову і прохолодну погоду. Протягом дня 26 травня на небі будуть сірі хмари. Також синоптики розповіли про безперервні опади, що призведе до випадання місячної норми опадів протягом 12 годин.

Київавтодор вже встиг ознайомитися з таким прогнозом і пообіцяв вирішити всі проблеми, які викличе зливу. Для цього підготували 60 одиниць спеціальної техніки, яка буде працювати на вулицях міста.

Синоптики пообіцяли потоп у Києві Фото: скріншот

Синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook розповіла, що потепління в Україну можливо прийде в перший тиждень літа. Однак вона підтвердила, що дощі в Україні триватимуть ще довго.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в Києві комунальники побили всі рекорди абсурдності дій. Вони вирішили поливати туї Кличко на Хрещатику під час проливного дощу.

Знай.иа повідомляв, що синоптики неприємно здивували українців з-за прогнозу погоди на літо. На початку червня сподіватися на потепління не варто.

Нещодавно Знай.иа передавав, що Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook розповіла, де виллється величезна маса дощів. Вона зазначила, що в Україні погоду роблять циклони, які прийшли з Туреччини, їх міць розверзнеться і над європейською частиною Росії.