У Києві двоє друзів викрали із супермаркету елітний алкоголь.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, у гіпермаркеті на Почайній затримали двох чоловіків 1981 та 1985 років народження, які викрали з магазину елітний алкоголь. Відомо, що двоє чоловіків спочатку зайшли до магазину, після цього вони одразу ж попрямували до алкогольного відділу.

Київ Оперативний


Там двоє друзів довго щось обирали, а потім один з них поцупив пляшку дорогого алкоголю. Як відомо, зловмисники поцупили пляшку Hennessy XO об'ємом 0,7 літра, вартість цього алкоголю складає 6500 гривень.

Київ Оперативний


Зловмисників помітили охоронці магазину. На місце пригоди викликали нарід поліції. Наразі зловмисників передали до Оболонського управління поліції. Зараз правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/posts/996255424103877?__cft__

Нагадаємо, раніше у Києві затримали досвідченого злодія-гастролера з Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа на Житомирщині правоохоронці розшукують чоловіка, який вирішив підзаробити і влаштував справжній погром на одному з кладовищ.

Також Знай.uа писав, що киянка звинуватила таксиста в побитті, але українці не співчувають.