Стало відомо про те, що в Київській області відразу в трьох гуртожитках люди одужали від коронавіруса.

Таким чином, повідомляється, що в гуртожитках, які знаходяться в Українці, Вишневому, а також на Петропавлівській Борщагівці, не залишилося людей, які були б хворі коронавірусом. Повторні тести показали, що вони абсолютно здорові.

Виконуючий обов'язки голови Київської обласної державної адміністрації, Василь Володін говорить про те, що тепер їм немає потреби обсервироваться, і ізолюватися від людних місць – вони можуть спокійно виходити на вулицю при потребі. Тепер, планують зняти санітарно-карантинний пост з гуртожитку у Вишневому.

В гуртожитках Київської області вилікувались від коронавіруса, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що в Україні, станом на понеділок, 25 травня, загалом було зареєстровано 21,245 людина з діагнозом коронавірус, і при цьому, тільки за останню добу додалося 259, що є рекордно низьким показником за останній місяць.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Видужало вже 7,234 людини, і в МОЗ кажуть про те, що це досить хороша статистика, але могло бути і краще. Також, Віктор Ляшко зазначив, що країні вдалося уникнути піку захворюваності завдяки карантинним заходам, які були прийняті урядом України вчасно.

Нагадаємо, в Україні обмеження будуть ослаблені, в МОЗ планують стратегію виходу з карантину

Як повідомляв портал Знай.иа, Україну чекає два роки карантинних обмежень.

Також Знай.иа писав, що зміниться у київському транспорті після виходу з карант