У Києві водій, який вирішив трохи схитрувати і порушив для цього ПДР, попався на очі поліцейським. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що водій їхав по смузі зустрічного руху, коли його помітили їхали йому назустріч поліцейські. Вони наздогнали порушника і виписали йому штраф - не тільки за порушення правил дорожнього руху, але і за відсутність страховки. Сума штрафу – 425 гривень.

"Злочин та кара": патрульні притягнули до відповідальності водія, який на їхніх очах порушив ПДР На Кільцевій дорозі водій вирішив трохи схитрувати, порушивши ПДР. Їхав смугою для зустрічного руху, але натрапив на патруль. Інспектори, які побачили правопорушення, відразу відреагували та зупинили кермувальника. На чоловіка патрульні винесли постанову за ч.1 ст.126 КУпАП, адже крім порушення ПДР, у водія не було поліса обов'язкового страхування. Тепер порушник буде змушений сплатити штраф у розмірі 425 гривень. Будьте уважними під час керування автомобілем та дотримуйтесь ПДР. Пам'ятайте про наслідки до яких може призвести нехтування правилами дорожнього руху. Патрульна поліція Києва (с)

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 22 mei 2020

«425 гривень штрафу... за їзду по зустрічній? Коли будь-яке зіткнення - лобове?», «За 425 гривень можна регулярно їздити по зустрічній, на малих вуличках, і так далі. Думаю, штраф у 20 тисяч - трохи зменшив таких їздців», «Знайомої надіслали штраф з Італії (машину орендувала) – 270 євро, за перевищення швидкості всього лише, а тут 425 гривень за таке, катайся - не хочу», - обурюються коментатори.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Поліцейські створили аварійну обстановку поопаснее порушника. Різке перетину смуг по діагоналі загрожує аварією на набагато більшу суму ніж 450 гривень», - додають інші.

«Він що, не знав, що потрібно задом і з аварієчкою?», - сміються деякі.

Нагадаємо, раніше П'яний львів'янин зробив пропозицію красуні-патрульної, щоб відкосити від штрафу

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Тернополі п'яний водій вилетів на зустрічну і напав на копів - бешкетника довелося "пакувати"

Також «Знай.ua» писав, що П'яний дніпрянин "пообідав" горілкою і зробив сальто разом з машиною - вщент