У Києві дівчина стверджує, що її побив таксист. Все, що відбувалося, вона зняла на відео, однак у багатьох користувачів її скарги викликали сумніви. Про це пише спільнота «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Побив таксист або просто захотілося слави? Друзі, надійшло таке досить дивне відео від панночки, яка є директором автошколи «Автоледі». Нижче скидаємо її текст, але дуже хотілося б дізнатися правду, тому що дуже схоже на акторську гру... Ну, якось дуже дивно виглядає. Чи не так?», - запитує автор поста, публікуючи надіслані відеокадри і супроводжуючий їх текст.

«Мене побив таксист. Дівчатка! Вчіться їздити! Таксі - небезпека!», - закликає для початку дівчина – автор відео.

«Вчора третій урок був на авто учениці, яка поїхала додому сама. Вчора були страшні пробки, і я залишила машину на паркінгу в центрі, що б не тягнутися по пробках в центр, і потім назад. Сьогодні з ранку прокинулася в 5:45 (знаючи, що таксі з ранку викликати не так-то просто) з метою забрати авто з центру і бути на першому уроці в 7:30, в Голосієво», - розповідає дівчина, додаючи, що машину вона викликала тільки на 7:10.

«Приїхав. Їдемо. Дивлюся, не туди їде!!! Питаю, виявляється, ми їдемо на Лесі Українки, але не на бульвар, а на вулицю», - стверджує постраждала. За її словами, розвернутися і поїхати в іншу сторону таксист навідріз відмовився, так як «Мені все одно. У мене замовлення оформлене на вулицю Лесі Українки». Після дзвінка диспетчеру ситуація не змінилася, а дівчина подзвонила в поліцію і заявила, що її насильно утримують в таксі.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Побив таксист чи просто захотілося слави? Друзі, надійшло такє доволі дивне відео від панянки, яка є директоркою автошколи «Автоледі». Нижче скидаємо її текст, але дуже хотілося б дізнатися правду, бо дуже схоже на акторську гру... Ну, якось дуже дивно виглядає. Чи не так? «Меня побил таксист. ⠀ Девочки! Это пздц. Учитесь ездить! Такси - опасность! ⠀ Рассказываю. Вчера 3-ий урок был на авто ученицы. Леночка-умничка отработала перекрёстки с круговым движением и поехала домой сама. Вчера были сташные пробки и я оставила машину у Лены на паркинге в центре, что б не тянуться по жутким пробкам в центр, и потом обратно. Сегодня с утра проснулась в 5:45 (зная, что такси с утра вызвать не так-то просто) с целью забрать авто из центра и быть на первом уроке в 7:30...в Голосеево. Такси вызвать проблема. Еле еле вызвала на 7:10 (это 5ая служба). На урок опаздываю, ученицу предупредила. ⠀ Приехал. Едем. Смотрю, не туда едет!!! Спрашиваю??? ⠀ ‼Оказывается, мы едем Леси Украинки, но не на бульвар, а на улицу (всё в карусели). ⠀ Диалог: Я: Уважаемый, не туда едем! Таксист: Мне всё равно. У меня заказ оформлен на ул. Л.Украинки Я: Остановитесь! Зачем вы меня увозите дальше и дальше? Т: Мне всё равно! Я: Звоню в диспечерскую службу. Говорю с ними, передаю трубку таксисту... Он всё ещё продолжает ехать. Я: ЗВОНЮ 102!!! МЕНЯ УДЕРЖИВАЮТ В ТАКСИ!!! Т: Останавливается. Обходит авто и вытягивает меня из машины. Я: Подставляю ноги под колеса, т.к. в машине остались моя сумка, телефон Т: Едет мне на ногу, потом выскакивает из авто... Я: Вынимаю ключ, что б он не уехал с моими вещами и бросаю в траву, забираю вещи...БЕГУ... Т: догоняет меня и начинается месиво. ⠀ Камеру я додумалась включить только спустя минут 7-10... ⠀ Самое удивительное, что начинался час пик и мимо нас ехали машины которые вообще не остановились! Я додумалась вырваться и выскочить на центр проезжей части. Таксист тянул меня на тротуар за косички. Автомобили остановились, вышли ребята и вырубили его... это видно в конце видео. ⠀ Самое обидное, что и заявление писать нет смысла. Синяков нет(он не бил, душил постоянно). Писать заявление на возмещение ущерба(разбит дорогой телефон) тоже нет смысла- таксисты не оформлены официально. ⠀ ⚠️Киевская служба такси 2288 ⠀ ❓❓❓ У меня к вам вопрос. Идти в полицию подавать заявление? или не тратить своё время и...даже не знаю... ⠀ Я и так такси "побаивалась". Не раз попадала в аварии с ними, унюхивала перегар..... теперь это фобия!»

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 21 mei 2020

«Зупиняється. Обходить авто і витягає мене з машини. Я підставляю ноги під колеса, оскільки в машині залишилися моя сумка, телефон. Він їде мені на ногу, потім вискакує з авто. Виймаю ключ, щоб він не поїхав з моїми речами, і кидаю в траву, забираю речі. Біжу, він наздоганяє мене і починається місиво. Камеру я додумалася включити тільки через хвилин 7-10», - розповідає дівчина, додаючи, що таксиста зупинили люди, що проїжджали повз.

«Актриса Великого театру!!! Її б'ють, як вона казала? Розпочалося місиво?? Але... при цьому вона не забуває весь час дивитися на камеру. Не знаю. Тут немає відео повністю. І не знаєш, хто винен. Але її погляд і дії не говорить про те, що побили. Це моя думка», «Тягне на Оскара!», «Ггггг! Реклама школи! Як театрально вона дивиться в камеру! І таксист такий, позує. Я думаю, якщо б це було правдою, перше, що зробив би таксист - вибив би телефон. Селфі-палиці не вистачає в цьому театрі абсурду», - вважають в коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше під Львовом чоловік розгулював по вулиці з мішком патронів.
Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі таксистка привласнила гроші клієнтки поки вона спала в дорозі.
Також Знай.uа писав, що у Києві потерпілий самостійно знайшов і передав поліції людей, які вчинили у нього крадіжку.