Українці будуть гуляти в наступному місяці на два дні більше. Відповідні висновки можна зробити, виходячи з положень Кодексу законів про працю України.

Зокрема, офіційні державні вихідні випадають на 7 червня та 28 червня.

Таким чином, відпочивати українці будуть за три дні поспіль в період з 6 по 8 червня та з 27 по 29 червня. У першому випадку 7 червня святкують Трійцю, яка в Україні є одним з найбільших православних свят, а в другому випадку, 28 червня - День Конституції України. У цьому році свято також потрапляє на неділю, тому наступний за ним понеділок – вихідний день.

Все ж у червні очікується цілих десять вихідних днів. Втім, для громадян, які втомилися сидіти на карантині в самоізоляції, зайві вихідні – не найбільша радість.

Нагадаємо, проти шкідників і хвороб — як підгодовувати рослини добривом з цибулевої лушпиння. Як приготувати безпечну альтернативу токсичних пестицидів.

Популярні новини зараз
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", хто не встиг посадити картоплю — сприятливі дні в травні для вдалого врожаю. Висадивши картоплю в сприятливі дні можна очікувати отримання щедрого врожаю.

Також Знай.uа" писав, календар городника — підгодовуємо полуницю правильно для щедрого врожаю. Кращі способи підгодівлі полуничних грядок навесні