У Києві, який постійно «плаває» під час чергового дощу, взялися за ремонт дощової каналізації. Про це повідомляє видання «Київ Владу».

Зокрема, мова йде про дощові водостоки по вулиці Мічуріна, 12, 12-А, 14, 14-А, розташовані в Печерському районі.

Цікаво, що замовником ремонтних робіт, що проводяться в українській столиці, є Посольство Кореї.

Наголошується, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт у столиці обмежать рух по вулиці Мічуріна, на період з 18 травня по 18 вересня цього року.

Додамо, що у своєму недавньому брифінгу столичний градоначальник Віталій Кличко пообіцяв, що дощові каналізації будуть очищені та відремонтовані по всьому місту. Він також натякнув, що в сформованій ситуації винні, в першу чергу, самі кияни - вони кидають сміття на вулиці, тим самим засмічуючи дощову каналізацію. На очищення зливової каналізації від накопиченого сміття йде багато часу й сил працівників комунальних служб міста.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, потужна злива в Києві пустив людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен

Як повідомляв Знай.uа, лимон і часник в топі, а цибулю відпочиває - українцям показали цінники на час карантину.

Знай.uа писав, часник і горілка не допоможуть! Медик з Харкова зруйнувала головні міфи про коронавирусе, як уберегти себе.