Киянин здав автомобіль у ремонт на одну зі станцій техобслуговування у районі Софіївської Борщагівки. Про це йдеться у сюжеті «Магнолія ТВ».

Таксист Юрій Самборський, який виявив, що в його автомобілі не працює коробка передач, вирушив на СТО. Там заявили: «Приїжджайте, приганяйте машину до нас».

«Спитав, скільки буде діагностика – в межах 500-1000 гривень Ціна мене влаштувала», - зазначає власник авто.

Через кілька днів після того, як залишив авто на ремонт та підписав акт передачі машини, чоловік отримав СМС-повідомлення від СТО, у якому йшлося, що, за попередніми підрахунками, замовлені деталі мали коштувати 1,2 тисячі доларів.

Скрін, відео
Скрін, відео

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, відео
Скрін, відео

«Обіцяли, що за два-три тижні все буде готово», - каже чоловік. Замовник погодився та чекав.

Несподівано у нього змінилися плани: минуло трохи часу, і чоловік вирішив продати авто.

«Зрозумів, що ремонт не потягну, я без роботи. Знайшов покупця, який був готовий забрати авто без коробки», - розповідає власник, додаючи, що він привіз покупця на СТО, проте їх не пустили.

Відмову працівники аргументували тим, що територія приватна, і вони можуть самі вирішувати, кого пускати.

Чоловік попросив віддати його авто, ремонт якого ще й не починали. Адміністратор заявив, що віддасть тільки після оплати чеку у майже 14 тисяч гривень. На СТО стверджують, що клієнт залишив авто та відмовляється оплачувати проведені роботи. Власника звинувачують у шахрайстві.

Чоловік звернувся у поліцію, проте, за його словами, розслідування не зрушило з мертвої точки – вже понад три місяці ніхто не займається цією справою.

Нагадаємо, раніше під Львовом чоловік розгулював по вулиці з мішком патронів.
Як повідомляв портал Знай.uа в Одесі таксистка привласнила гроші клієнтки поки вона спала в дорозі.
Також Знай.uа писав, що у Києві потерпілий самостійно знайшов і передав поліції людей, які вчинили у нього крадіжку.