У понеділок, 18 травня під час негоди сильний штормовий вітер понівечив багато дерев у столиці.

Про це повідомляє КО "Київзеленбуд".


"Перші дзвінки про пошкоджені дерева почали надходити до аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд" вчора о 16 год. Загалом було 17 викликів, з них про повалені дерева – 12, – йдеться у повідомленні.

По районах нарахували ще 25 повалених дерев та 18 пошкоджених. Найбільше постраждав Деснянський район – там впало 10 дерев. Наразі комунальники досі проводять прибирання повалених дерев після негоди.

Штормовий вітер у Києві повалив дерева


"Синоптики кажуть, що травень і надалі буде примхливим, з грозами та шквальними вітрами, тож будьте обережними та дотримуйтеся правил!" – зазначають зеленбудівці.

Відзначимо, що під час негоди слід не покидати будівлю без крайньої на те потреби. На вулиці слід уникати місць де розташовані великі дерева, щоб не потрапити у біду.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що погода на 19 травня в Україні не принесе очікуваного тепла.

Знай повідомляв, що синоптики попередили жителів Івано-Франківської області про майбутню негоду.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині очікуються пориви шквалистого вітру.