На Київщині сталася жахлива ДТП, автомобіль “ВАЗ” влетів у дерево.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У неділю 17 травня до правоохоронців надійшло повідомлення про аварію у селі Пороскотень на ділянці дороги Клавдієво-Гавронщина. На місце пригоди оперативно прибув наряд патрульної поліції та бригада швидкої допомоги.

Фото Київ Оперативний


Правоохоронці встановили, що ДТП сталась внаслідок зіткнення з деревом легкового автомобіля “ВАЗ”. Рятувальники провели деблокацію трьох загиблих громадян із понівеченої автівки за допомогою аварійно-рятувального обладнання.

У результаті цієї аварії загинуло троє осіб: водій та двоє пасажирів 1996, 1997 років та травмовано двох пасажирок 1997 та 1996 року народження. Постраждалих каретою швидкої допомоги направили до Бородянської центральної лікарні. Наразі медики роблять все можливе заради їх порятунку.

Фото Київ Оперативний


Правоохоронці встановлюють всі причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди. Наразі ведеться слідство.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Покаталися на ВАЗі під Києвом: троє загиблих і двох у лікарні https://kyivoperativ.info/dtp/pokatalisya-na-vazi-pid-kiyevom-troye-zagiblix-i-dvox-u-likarni/

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 17 mei 2020

Нагадаємо, раніше У Києві копи прибули на ДТП і "зібрали урожай" нетверезих водіїв, - "Троє з п'яти - п'яні в дрова"

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Києві знову тріщать труби, центр столиці залитий окропом, - пекельне відео вуличної "сауни"

Також Знай.uа писав, що потужна злива в Києві пустив людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен