Під Києвом, у селі Велика Вільшанка, Васильківського району, двоє п'яних громадян влаштували дорожньо-транспортна пригода. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Двоє бухих на «Ланосі», йдучи від удару з дитячою коляскою, в'їхали в дерево… У декількох десятках сантиметрів пройшли від мами, яка йшла з коляскою. Уникаючи зіткнення, вони вилетіли на зустрічну смугу, де їхала інша машина, а потім з'їхали з дороги на узбіччя і врізалися в дерева», - пишуть автори посту.

Також повідомляється, що пасажир авто у тяжкому стані госпіталізований. Водій також отримав пошкодження, але вони не критичні.

Двое бухих на Ланосе, уходя от удара с детской коляской, въехали в дерево Сегодня два пьяных отброса на #Daewoo (#AA8895KO) гоняли по селу Великая Ольшанка, Васильковского района. В нескольких десятков сантиметров прошли от мамы, которая шла с коляской. Уходя от вышеуказанного столкновения они вылетели на встречку, где ехала другая машина, а потом съехали с дороги на обочину и въехали в деревья. Пассажира в тяжелом состоянии госпитализировали. Водителю тоже досталось, но не так сильно. Есть у кого-то толковые идеи по поводы борьбы с бухими за рулём?

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 16 mei 2020

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

«Є у когось розумні ідеї з приводу боротьби з бухими за кермом?», - запитують в співтоваристві.

«Немає ніякого сенсу в ідеях, коли нагорі ті, хто самі в першу чергу не зацікавлені в їх грамотному впровадженні і беззаперечному виконанні», «У будь-якому випадку - тільки тюрма, без будь-яких штрафів, великі терміни без жодних амністій, ну це не вигідно системі, ментовській системі заробляння грошей», - вважають коментатори.

Нагадаємо, раніше У Києві копи прибутку на ДТП і "зібрали урожай" нетверезих водіїв, - "Троє з п'яти - п'яні в дрова"

Також Знай.uа писав, що потужна злива в Києві пустила людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен