На Київщині, у Вишгороді, чоловік навмисно кинувся під колеса автомобіля, проте його дії потрапили на камеру відеореєстратора. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Це ж він навмисно кинувся під колеса, чи не так? Вишгород, вулиця Шолуденка», - підписав опубліковане відео автор посту.

Це ж він навмисно кинувся під колеса, чи не так? Вишгород, вулиця Шолуденка

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 16 mei 2020

«Оскара дали?!», «На карантині заробітку ж нема...», «В рюкзаку подушка. Тепер він буде шукати когось без реєстратора, зіпсує авто як мінімум», - коментують побачене українці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Він начебто проскочити сподівався», «По-моєму - просто неадекват. Якби вирішив підзаробити - кидався б на пішохідному переході... в будь-якому випадку – неадекват», «Думав, що встигне перебігти, прискорився в останній момент і ... не встиг», «Треба було не гальмувати, більше дійшло б», «У недозволеному місці сенсу кидатися під колеса немає», - додають інші.

«Не кожен готовий займатися покаліченням... За кермом була нормальна людина. А нормальні не вміють руки-ноги ламати і на органи продавати...», - зазначає дехто.

Більшість коментаторів зійшлися на тому, що дії чоловіка були навмисними, і він втік, лише помітивши відеореєстратор в автомобілі.