У Києві чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, влаштував ДТП і намагався втекти з місця злочину. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що все сталося на перетині вулиць Будіндустрії та Деревообробної. Чоловік за кермом автомобіля Volkswagen не помітив і врізався в машину, що належить охоронній компанії «Шериф». Співробітники служби охорони вийшли з авто, щоб оглянути наслідки аварії. В цей час винуватець ДТП втиснув у підлогу педаль газу і поїхав, при цьому ледь не переїхавши одного з охоронців. Ті викликали на місце ДТП правоохоронців, і кинулися в погоню за порушником.

«Приблизно через півтора кілометра водій Volkswagen в'їхав у величезну калюжу, не впорався з керуванням і протаранив стовп», - пишуть у співтоваристві, додаючи, що в авто виявилися двоє людей – чоловік і жінка, обоє під алкоголем.

Фото: ГО "Варта Голосієво"
Фото: ГО "Варта Голосієво"

Фото: ГО "Варта Голосієво"
Фото: ГО "Варта Голосієво"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фото: ГО "Варта Голосієво"
Фото: ГО "Варта Голосієво"

Водієві довелося надіти наручники – той кілька разів робив вигляд, що не причетний до аварії, що авто йому не належить, і намагався тихенько піти з місця затримання. Він почав дзвонити другу, повторюючи «братан, приїжджай, я розбив твою машину».

Згаданий друг приїхав через деякий час і спробував «повирішувати» з патрульними, але йому нагадали про кримінальну відповідальність, і той поїхав.

Проходити тест на алкоголь і наркотики чоловік відмовився, його супутниця демонстративно його підтримала.

"Кожен день бухі за кермом, ну кожен Божий день... Та коли ж це припиниться???", - обурюються в коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше У Києві копи прибули на ДТП і "зібрали урожай" нетверезих водіїв, - "Троє з п'яти - п'яні в дрова"

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Києві знову тріщать труби, центр столиці залитий окропом, - пекельне відео вуличної "сауни"

Також Знай.uа писав, що потужна злива в Києві пустив людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен