У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який намагався підірвати супермаркет, в якому його змусили одягнути маску, аби вберегтися від коронавірусу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, інцидент мав місце в одному з супермаркетів на вулиці Кудряшова, що в Солом’янському районі. Саме там відвідувач магазину під час конфлікту з охороною дістав із кишені гранату та почав погрожувати підірвати приміщення.

Затриманий порушник

"Чоловік перебував у супермаркеті без засобів індивідуального захисту, на що отримав зауваження від охоронця. Проігнорувавши прохання вдягнути маску, відвідувач почав сперечатись та дістав із кишені гранату "РГД-5", погрожуючи її підірвати", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Наразі ж 38-річного уродженця Черкащини, у якого також виявили дві сигнальні ракети, поліцейські вже затримали. За скоєне порушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві копи прибули на ДТП і "зібрали урожай" нетверезих водіїв, - "Троє з п'яти - п'яні в дрова"

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Києві знову тріщать труби, центр столиці залитий окропом, - пекельне відео вуличної "сауни"

Також "Знай.ua" писав, що потужна злива в Києві пустив людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен