У Києві з п'ятниці, 15 травня, відновилася торгівля на 33-х продовольчих ринках. Про це повідомляють у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Наголошується, що з послабленням карантинних заходів у державі в столиці вже працюють більше трьох десятків базарів. Щоправда, торгувати поки що дозволяють тільки продуктами харчування, і при дотриманні суворих санітарних норм.

Медичні маски, рукавички та дезінфекція рук – обов'язкові вимоги на період пандемії смертельно небезпечного коронавіруса у світі.

Зокрема, в столиці повернулися до роботи базар Феофановский на вулиці Заболотного, 48-А; Деміївський ринок на вулиці Ізюмській, 1; ТРК «Базар на Лісовій» на вулиці Попудренка, 65; ринок «Маяк» на вулиці Попудренка, 90/2; «Володимирський ринок» на вулиці Антоновича, 115; Печерський ринок на однойменній площі; базар «Иллис» на вулиці Чорнобильській, 16/80; Бессарабський ринок на однойменній площі; ринок Лівобережний на вулиці Сверстюка, 3.

Також вже працюють базар «Дарниця» на вулиці Попудренка, 5; ринок «Шлях» на вулиці Зодчих, ринок «Колібріс» по вулиці Л. Курбаса, 6, та інші.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Повний перелік працюють столичних ринків – нижче.

Скрін: КМДА

Нагадаємо, У Києві безпритульні знайшли нове застосування закритих на карантин кіоскам, - "Побачите - поселяйтеся!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Українцям видадуть допомога на дітей, повний перелік документів.

Також Знай.uа писав, що Карантин ослабили, але штрафи залишили - за що доведеться платити.