У Києві бомжі та п'яниці облюбували для своїх нічліжок кіоски, які залишені без нагляду. Про це повідомили в телеграм-співтоваристві «Х**вий Київ», публікуючи відповідну відео.

«Київ пішов далі за всі європейські столиці. Затишні номери для бомжів і гостей міста. Побачите - поселяйтеся!», - з іронією коментують кадри автори посту, додаючи, що «Лайфхак з Празької» надійшов від користувача "Віталія".

На опублікованих кадрах – скляний кіоск з прозорими стінками, весь обписаний графіті. На ньому табличка «оренда» та номер телефону для звернень. Усередині приміщення, прямо на підлозі, розмістився неохайного вигляду сплячий чоловік, який підклав під голову пакет замість подушки.

Як чоловік потрапив всередину кіоску, до кінця не ясно, двері будови здаються замкненими.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, як живеться бездомним у Києві під час карантину.

Також ми писали, що у Харкові безпритульні окупували закритий на карантин метро і влаштували дике "новосілля" - чотири ліжка, одна подружка.

Додамо, що на Позняках виріс "сміттєвий містечко" креативні бездомні обурили киян.