У Києві, під будівлею міської державної адміністрації, відбувається акція протесту, влаштована підприємцями. Про це повідомляють у телеграм-каналі «Київ сьогодні».

Наголошується, що мітингувальники вимагають від міської влади дозволити роботу не тільки ринків, але і продовольчих ярмарків. На думку учасників акції протесту, у столичній мерії не бажають співпрацювати з організаторами ярмарків. Вони стверджують, що міська адміністрація зобов'язана не тільки забезпечити організаторів ярмарків доступ до територій, але і організувати їх прибирання, однак не бажає та не збирається цим займатися.

Організатори ярмарків впевнені, що законом їхня діяльність під час карантину не заборонена.

Фото: телеграм-канал «Київ сьогодні»
Фото: телеграм-канал «Київ сьогодні»
Фото: телеграм-канал «Київ сьогодні»

При цьому в самій КМДА відповідальними за такий дисбаланс у правах торговців переклали на Офіс президента. Це змусило мітингувальників перебратися на вулицю Банкову, під вікна глави держави.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, У Києві безпритульні знайшли нове застосування закритих на карантин кіоскам, - "Побачите - поселяйтеся!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Українцям видадуть допомога на дітей, повний перелік документів.

Також Знай.uа писав, що Карантин ослабили, але штрафи залишили - за що доведеться платити.