У Києві скляна підлога на так званому «мосту Кличко» знову дала тріщини. Фото аварійного скла опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Може, нафіг те скло? І краще залізне щось встановити?», - пишуть автори посту.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Міст весь ходором ходить... Навколо тріщини. Ясний же пень, що скло теж буде тріскати... Треба було будувати нормально, тоді б і скло довго служило...», «Гарантія на скло закінчиться, заасфальтують», «Скло після дощу і бруду важко назвати склом. Весь первісний зміст даних стекол вбила непродуманість. За ними потрібно доглядати регулярно», «А краще прибрати скло, ідіотів у країні і так багато, ну ви мене зрозуміли», - пишуть в коментарях кияни.

«Так адже, напевно, був підрядник, був договір... От тепер нехай підрядник за свій рахунок довічно лагодить цей міст. Або нехай створюється комісія і розслідують, як будували, як крали... І ініціювати це має мер», «Зараз, почекайте ще трохи, пару десятків мільйонів на реконструкцію виділять», «Міст, який постійно дає заробити», «щось пішло не так», - додають обурені городяни.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Велике будівництво" – у мережі показали ефектне відео, як "ліплять" трасу Дніпро-Київ

Як повідомляє портал «Знай.ua» Будівельна фірма депутата Негулевского заробила на тендерах 20 млн – ЗМІ

Також «Знай.ua» писав, що Копи розшукали 20-річну дівчину, яка зруйнувала фонтан під Києвом, - "Шкода, фейс не погнула"