У середу, 13 травня, на вулиці Мостицькій в Києві чоловік отримав серйозне вогнепальне поранення. Зараз на місці інциденту працюють співробітники поліції, встановлює подробиці.

Так, карета швидкої допомоги виїхала на екстрений виклик на стоянку біля храму на вулиці Мостицькій. В результаті конфлікту отримав вогнепальне поранення чоловік.

Постраждалого одразу госпіталізували в лікарню. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Подільського району.

поліцейські, фото Нацполіція
поліцейські, фото Нацполіція

На місці події працює слідчо-оперативна група Подільського управління поліції, яка встановлює всі обставини конфлікту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частини 1 статті 115 (Замах на злочин та умисне вбивство) КК України. Правоохоронці встановлюють особу, причетну до скоєння злочину.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Дніпрі 15-річний підліток запустив онлайн-трансляцію в одній із соціальних мереж і відкрив стрілянину по автомобілях і людям з балкона другого поверху житлового будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, спортсмен розстріляв свого хлопця і його мати, ось така помста за шантаж інтимними фото.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві пожежа знищила сауну на 20-му поверсі хмарочоса, - "Багаті теж плачуть".