Під Києвом, у Борисполі, жінку поранили стрілою, випущеною з арбалета. Про це розповіли в місцевому виданні «Це Бориспіль».

Як повідомляється, інцидент стався в середу, 8 січня. Свідки розповідають, що спочатку почули гучний викрик, а за ним – глухий звук удару і автомобільну сигналізацію. Виглянувши надвір, люди побачили жінку, яка живе по сусідству – вона ледве стояла, а по її руці струменіла кров.

До постраждалої викликали медиків і надали першу допомогу. Поліція встановила, що жінці прострелили руку з арбалета, причому постріл був зроблений ззаду. Стріла пробила наскрізь зап'ясток лівої руки, вилетіла далі і вдарилася в припарковану поруч машину.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фото: «Це Бориспіль»

В соцмережах місцеві жителі пишуть, що постраждала - співробітниця управління освіти Бориспільської міськради Ніна Ковадло. За словами секретаря міськради Ярослава Годунка, напад стався у дворі будинку на вулиці Володимира Момота.

"Постріл цього нелюда реально міг бути смертельний», - зазначив чиновник.

Ймовірно, стріляли з будинку, розташованого навпроти будинку чиновниці.

«Шукаємо інформацію про це гаде і арбалете, адже прямо тут знаходиться дитячий майданчик», – пише Годунок.

Нагадаємо, раніше під Запоріжжям місцевий ескобар пригощав підлітків наркотиками

Як повідомляв портал "Знай.іа", вантажівки зніс переповнений шкільний автобус

Також Знай.іа" писав, що в Миколаєві школяр підстрелив однокласника: як зброя потрапила в руки дитини.