У Києві стара тополя, на яку давно скаржилися мешканці двору, упала і розчавила припаркований неподалік автомобіль. Про це повідомляють у співтоваристві «Київ зараз» у соціальній мережі Facebook.

За словами мешканців будинку, в якому сталася пригода, вони неодноразово зверталися до комунальних служб з вимогою зрізати старі дерева, які давно перебувають в аварійному стані. Хворі дерева з тендітною деревиною становлять небезпеку не тільки для майна, але і для життя самих киян.

Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»

«Добре прилетіло. У Києві після рекордних опадів в одному з дворів величезна тополя впала і розчавила припарковану машину. Вже кілька років поспіль місцеві жителі пишуть скарги і прохання комунальникам зрізати ці дерева, які знаходяться в аварійному стані», - зазначають у повідомленні автори посту, публікуючи фото наслідків падіння старої тополі.

На фото помітно, що автомобіль отримав значні пошкодження – провалена дах і вибиті вікна.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, раніше На Львівщині накрили гігантський схованку зі зброєю та вибухівкою, подробиці спецоперації

Як повідомляє портал Знай.ua Під Києвом чоловік влаштував стрілянину і підірвався на власній гранаті, є постраждалі

Також Знай.uа писав, що У Львові чоловік підірвав себе у подвір'ї лікарні, що відомо про трагедію