Неприємна пригода сталася під Києвом, у селі Козинці, в Бородянському районі. У лісі поблизу селища загубилася маленька дитина, розповіли у поліції регіону.

Як зазначається, двоє чотирирічних братів-близнюків гуляли та каталися на гойдалці неподалік від лісу. Проте через деякий час додому повернувся лише один із братів. Налякані батьки вирушили на пошуки малюка, та звернулися по допомогу до правоохоронців лише після того, як витратили півтори години на самостійні спроби його знайти.

На пошуки дитини вирушив особовий склад Бородянського відділення поліції, а також співробітники ювенальної превенції, кінологи зі службовими собаками, полк поліції особливого призначення, наряди поліції за орієнтуванням та волонтери з місцевих мешканців.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Проблемою для пошуковиків стало те, що селище розташоване у болотистій місцевості, а малюк має вади слуху. На організовані пошуки дитини витратили лише півгодини: як виявилося, малюк самостійно пройшов лісом 2,5 кілометри та заліз на дерево і там чекав порятунку.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Батькам хлопчиків нагадали, що в жодному разі не можна залишати дітей без нагляду.

Нагадаємо, раніше У Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Львівщині зник молодий хлопець у шкіряній куртці, мати сходить з розуму - прикмети і фото

Також «Знай.uа» писав, що У Львові зник молодий хлопець в кепці, сестра благає про допомогу