У Києві чоловік на пробіжці став жертвою нападу власників собак і їхніх вихованців. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що все сталося сьогодні вранці, 9 травня, під час ранкової пробіжки по Петровському кварталу, розташованого в Святопетровському.

«Бігаю, нікого не чіпаю, по бульвару. Порівнявшись з, як завжди без намордників і повідків собаками, бачу, як наближається собака, явно з недружніми намірами», - пише потерпілий.

«Зупиняюся і роблю зауваження господарю, мовляв, так не можна. Без образ і хамства. У відповідь чую горезвісну фразу «вона не кусається». Намагаюся щось пояснити про правила вигулу собак, і в цей момент пес підстрибує і ставить лапи мені на ліве стегно. Скидаю його правою ногою. У відповідь господар загрожує і йде на мене. Дістаю балон (доводиться брати з собою після випадків з іншими людьми) і господар відходить, пропонує розібратися «по-пацанськи, без балона». Намагаюся залагодити конфлікт, не провокую і просто йду», - додає він.

За словами автора поста, він відійшов від компанії собаківників і продовжив тренування на турніках. В цей час до нього підійшов власник пса, який почав знімати опонента на телефон, обіцяючи знайти його пізніше, «без балона». При зверненні до охорони кварталу автору поста заявили, що «треба викликати поліцію», тому що на всі їх зауваження про намордники і повідки їх «посилають на три букви».

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Йду додому, щоб взяти телефон і сфотографувати неадеквата (для того, щоб звернутися в поліцію), а там вже шість чоловік з собаками – все без повідків і намордників, підходжу, фотографую без криків і агресії. В цей момент на мене накидається вже інша собака і кусає за ногу», - продовжує розповідь потерпілий.

«Відразу ж, як по команді, всіх собак взяли на повідці. Видно, що я не перший. Викликав поліцію, потім доведеться їхати в лікарню, буду звертатися до суду. Господиня пропонувала «повирішувати». Я відмовився», - поділився він.

«Зає*али собачники, всіх районів! Не вмієте їх утримувати, не заводьте тварину!», «Молодець. Удачі в суді!», «Ходи з пістолетом в руці і наводь на господарів собак, а якщо запитають - скажи, так він же не стріляє...», «Дивна історія, собака не агресивних і господар наїхав на героя, може, не все так, як описано... У медалі дві сторони», «Так скрізь в Києві. Поліція господарів собак не ганяє. І не штрафує. Порядку немає», - коментують кияни.

Нагадаємо, пограбований киянин зробив копів "брудну" роботу.

Як повідомляв Знай. ua, Поворозника підозрюють у вимаганні "хабарних" мільйонів.

Також Знай. ua писав, що на Львівщині виявили 850 голодних і виснажених рабів.