Співробітники київської поліції врятували чоловіка, який намагався проковтнути пакетик з наркотиками.

Про цей випадок повідомляє "Київ Оперативний".

Як стало відомо, то вночі на проспекті Правди, недалеко від магазину "Ашан" патрульні зупинили водія за порушення правил дорожнього руху.

Водієм виявився киянин на ім’я Олександр, 1987 року народження, який керував автомобілем Mazda. Поведінка затриманого вказувала на те, що чоловік знаходиться під дією якихось препаратів. Тому керманича повезли проходити огляд у лікаря-нарколога.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Поїхали проходити огляд у лікаря-нарколога і там у Олександра зненацька випав «дивний» пакетик. Той, не довго думаючи, кинув його собі до рота і намагався проковтнути, але якби не реакція правоохоронців і лікарів - вдавився б, бо вже почав задихатися. Дістали, а в тому пакеті ще 15 пакетів, у яких 16 грамів білої порошкоподібної речовини. Каже, що «фєн»",-написали у повідомленні.


Як з‘ясувалося потім, сам чоловік проживає у Деснянському районі на проспекті Маяковського, а на Виноградар приїхав для того, щоб зробити закладки із наркотою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше СБУ в Києві перехопила контрабанду кокаїну: наркоторговця "спалили" на найцікавішому

Як повідомляє портал «Знай.uа» Попався в Києві: у "Борисполі" затримали іноземця, який торгував наркотиками

Також «Знай.uа» писав, що Франківськ перетворився на Амстердам: марихуани - на мільйони