Співробітники Служби безпеки України в рамках протидії незаконному обігу наркотиків блокували в Києві контрабандне переміщення і збут кокаїну.

Про це повідомляють в прес-центрі СБУ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Донецька, який тимчасово проживає в столиці, організував незаконне переправлення наркотиків з закордону для продажу. Отриманий "товар" він реалізовував через розгалужену мережу дилерів в столичному регіоні України.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Правоохоронці затримали фігуранта виробництва згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України на одній з вулиць Києва під час збуту двохсот грамів кокаїну – чергової партії наркотиків.

Варто зауважити, що вартість вилучених наркотичних засобів на "чорному" ринку становить тридцять тисяч доларів США.

Наразі затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, що співробітники правоохоронних органів Харкова затримали небезпечну банду, яка займалася виготовленням і збутом наркотиків. В ході вдалого рейду поліцейські зуміли затримати двох братів, які виготовляли і збували амфетамін.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві правоохоронці затримали іноземних громадян, які займалися наркоторгівлею, вилучено понад 300 кг героїну.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Румунії на березі Чорного моря поліція виловила з води понад 100 кг кокаїну.